Print

STAHL-dag

Na deelname aan een aantal nationale en internationale beurzen dit jaar, On- & Offshore in Gorinchem, Hannover Messe, ACHEMA en ONS in Stavanger, besloot STAHL niet mee te doen aan de beurs ‘Het Instrument’ in Amsterdam. In plaats van deze beurs zijn een viertal STAHL-dagen georganiseerd, om zo onze klanten beter te informeren over onderwerpen die op dit moment actueel zijn in de markt.

In september zijn STAHL-dagen gehouden in Assen (NL), Vlaardingen (NL) en Hoofddorp (NL) en in oktober volgde een dag in Antwerpen. Tijdens een middagvullend programma werden presentaties gegeven over ATEX & IECEx, Electrostatica, Bliksembeveiliging en HVAC’s in ex-omgevingen door gerenommeerde sprekers uit de markt.

Tijdens de pauzes was er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om een aantal ex-producten te bekijken. Het geheel werd afgesloten met een gezamenlijk diner.

Voor zover u nog geen feedback heeft kunnen geven na het bezoeken van deze dag, horen wij graag of het voor u een succes is geweest.

Mocht u onderwerpen hebben die u graag terug zou willen zien tijdens een STAHL-dag, geeft dit dan aan ons door (info@stahl.be).

Dit jaar is STAHL nog te vinden op de 'Elektro Vakbeurs' in Hardenberg (NL).

Meer informatie over de evenementen kunt u op onze website vinden.