Print

Eenvoudig en effectief montagesysteem van R.STAHL

Op het moment dat installatiemateriaal gemonteerd moet worden in een installatie, zijn niet altijd rechte montageoppervlakken voor handen. Dikwijls zijn alleen buisconstructies en betonvlechtwerk aanwezig, waarbij het moeilijk is de Exe behuizingen direct te monteren.

Voor deze toepassingen heeft R.STAHL een eenvoudig montagesysteem in haar productassortiment. De roestvrijstalen (RVS) bevestigingsplaten kunnen direct op het betonvlechtwerk met een grid van 30mm geklemd worden en met behulp van speciale klembeugels (1 1/4", 1 1/2"of 2") is montage aan een buisconstructie eenvoudig te realiseren. 

Zijn er geen wanden of andere bevestigingsmogelijkheden? Dan zijn speciale consoles verkrijgbaar voor vloermontage. Het voordeel hiervan is dat de console in de nabijheid van de bewuste installatie kan worden geplaatst.

Voor opstellingen in de open lucht is een RVS regen/zonnedak verkrijgbaar.

Het montagesysteem is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande installaties. Tevens is een adapterplaat leverbaar, zodat de bevestigingshulpstukken universeel toepasbaar zijn voor meerdere fabrikaten van installatiemateriaal.

Download informatie bevestigingssysteem

Datasheet, 8298 serie bevestigingssysteem

 

Vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Back to newsletter