Print

Nieuwe handlamp in verlichtingsassortiment van STAHL voor een verrassende prijs!

Alle voorgaande handlamp modellen kunnen worden vervangen door dit nieuwe innovatieve model van STAHL, de 6148 serie handlampen met LED technologie.

Dat een lamp tegenwoordig met LED technologie wordt uitgevoerd is al bijna standaard te noemen. Naast de LED technologie heeft deze lamp echter vele uitzonderlijke kenmerken.

Door de ergonomische vorm en lichtgewicht uitvoering (< 1,6kg), kan de lamp met één hand bediend worden. In combinatie met het feit dat de handlamp nu voldoet aan de normen en de eisen voor de brandweer (DIN 14642), maakt deze handlamp uitermate geschikt voor brandweerlieden.

De lamp heeft een hele heldere lichtstraal, met een CBCP (Center Beam Candle Power) > 24.000 candela . Door de ‘koude’ witte kleur (CCT 6500K) is de lamp heel goed zichtbaar bij mist, nevel, in stoffige omgevingen, maar ook in ruimten gevuld met rook (bijv. bij brand).

De lamp is voorzien van een 3W LED met een reservelamp van 0,5W. Op een volle accu kan de handlamp 8 uur continue lang branden  (waar het oude model het 4 uur volhield) en 18 uur in knipperstand.

Indien de handlamp op het laadapparaat staat en de spanning valt onverhoopt weg, dan zal de handlamp gedimd gaan branden, zodat deze terug te vinden is. Bij gebruik van dit dimlicht, heeft de handlamp ca. 30 branduren.

De lamp is te verkrijgen in een 24VDC uitvoering en een 230VAC uitvoering, voldoet aan IP 66 (het oude model IP 65) en werkt bij een temperatuur van      -20°C tot +50°C (het oude model tot +40°C).

Verder is er een keur aan accessoires te bestellen. Een handige riemclip om de handlamp aan je riem te bevestigen, verschillende lenskleuren, universeel oplaadstation, oplaadkabel voor 12/24VDC (bijv. voor in de auto) en een schouderriem. Voor het opladen van de handlamp in de auto, is een beveiliging aangebracht voor het leeglopen van de auto accu.

Tevens is een adapter beschikbaar, ook voor een CEAG oplaadstation. Stapt u dus over van een CEAG handlamp naar een STAHL type, dan heeft u alleen deze adapter nodig en kunt u het CEAG oplaadstation blijven gebruiken.

Om de prijs hoeft u het niet te laten, deze ligt aanzienlijk lager dan andere vergelijkbare modellen in de markt.