Print

Maximaliseer Mens Machine interactie met smartphone technologie!

Het nieuwe sunlight readable 7 inch colour display met touch werkt als een smartphone en is intuïtief in gebruik. De voorkant is afgewerkt met gehard glas. De ingebouwde touch maakt het mogelijk om uw proces eenvoudig te besturen.

Het SERIES 200 display is vooral geschikt voor procesbesturing en visualisatie van machines (zoals mixers,compressoren, centrifuges, scheiders) en voor verladingapplicaties. Met de optie WLAN kunt u het scherm integreren in mobiele systemen zonder het contact met uw onderliggende systeem te verliezen.

Het 7” widescreen display heeft een resolutie van 800 x 480 pixels en voldoet aan de hedendaagse eisen die de proces industrie stelt aan moderne schermen. Door de hoge lichtintensiteit kan het display in direct zonlicht worden toegepast.
Het SERIES 200 display is geschikt voor toepassingen in zone 1/2/21/22.

HMI 200 serie promofilm

Het product concept is volledig nieuw. De geïntegreerde heater zorgt ervoor dat de operator interface wereldwijd ingezet kan worden in een temperatuurbereik van -40 °C tot +65 °C. Daarnaast is moderne technologie in een kleine behuizing geplaatst, waardoor het SERIES 200 display nu dezelfde cut-out afmetingen heeft als de bekende FALCON series.

Op eenvoudige en kostenefficiënte wijze kan het display worden geconfigureerd met de reeds bewezen SPSplusWIN software. Het systeem wordt uitgeleverd met Windows Embedded Compact 7. Een versie met een open besturingssysteem is beschikbaar voor de installatie van 3rd party software. Onze experts bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw applicatie. 

Wilt u meer informatie? Download de brochure of Vraag een demo aan.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.