Print

Groei noopt tot investeringen en uitbreiding pand Electromach/STAHL

Het is pas drie jaar geleden dat Electromach, het moederbedrijf van STAHL N.V., haar nieuwe pand aan de Jan Tinbergenstraat 193 op het industriepark Campus Westermaat in Hengelo (NL) in gebruik heeft genomen. De firma heeft echter een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, waardoor een uitbreiding niet uit kan blijven.

In November 2011 is er een derde CNC machine in gebruik genomen door een sterke groei in de afname van onze CUBEx Exd oplossingen. Dit jaar in september is de vierde CNC machine in gebruik genomen en in maart volgend jaar volgt de vijfde machine. Deze maand nog wordt het machinepark uitgebreid met een laser machine.

CNC machine
Lasermachine

Naast de groei in Exd oplossingen maakt Electromach/STAHL ook een sterke groei door met haar container solutions en HVAC oplossingen. Hierdoor is een verdere uitbreiding van de bestaande fabriek noodzakelijk.

Afgelopen oktober is een nieuwe magazijnvloer van 900m² in gebruik genomen en in februari 2013 wordt gestart met de uitbreiding van 2350m² productieruimte en 200m² kantoorruimte.

Artist impression uitbreiding pand