Print

STAHL medewerkers beginnen het jaar sportief!

'Gezond leven' is tegenwoordig een hot item in de media. Ook STAHL is zich er terdege van bewust dat een goede gezondheid van de medewerkers van groot belang is. Naast preventieve voorlichtingen voor bijv. RSI gerelateerde klachten en een cursus 'stoppen met roken', krijgen de medewerkers korting op het lidmaatschap van de sportschool.

Dit jaar heeft Electromach/STAHL ook een aantal sportieve activiteiten gesponsord waaronder de Enschede CityRUN, waar een aantal medewerkers actief aan mee heeft gedaan, en het eerste Westermaat voetbaltoernooi, waaraan 32 teams hebben deelgenomen van 24 verschillende Hengelose bedrijven. Een groot succes!

In 2013...

Ook het komende jaar worden de medewerkers weer gemotiveerd om te deel te nemen aan sportieve evenementen. Zo konden alle wielrenners en mountainbikers speciale Electromach/STAHL kleding aanschaffen, om zo het nieuwe jaar goed gekleed te beginnen.

Voor 2013 staat ook de CityRUN 10km weer op het programma, een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat in Enschede (NL) wordt gehouden tijdens het jaarlijkse marathon weekend. Onder leiding van Commercieel Directeur, Robert Andr√© de la Porte, zal een groep medewerkers weer hun beste beentje voor zetten.

Gaat u samen met ons de uitdaging aan op zondag 21 april?

 

STAHL stelt voor alle abonnees van deze nieuwsbrief, die ook in Enschede de CityRUN 10km gaan lopen (of de (halve) marathon), een hardloop t-shirt beschikbaar.

Meer informatie over de Enschede Marathon (en de andere afstanden) kunt u vinden op www.enschedemarathon.nl.