Print

Stahl medewerkers beginnen het jaar sportief!

Stahl is zich er terdege van bewust dat een goede gezondheid van de medewerkers van groot belang is. Naast preventieve voorlichtingen voor bijv. RSI gerelateerde klachten en een cursus 'stoppen met roken', krijgen de medewerkers korting op het lidmaatschap van de sportschool. 

Om haar medewerkers verder te motiveren om te gaan sporten, sponsort Stahl de medewerkers die meelopen tijdens de CityRUN 10km, een hardloopwedstrijd die in Enschede (NL) wordt gehouden tijdens het jaarlijkse marathon weekend.

Op 22 april 2012 viert de oudste marathon van Nederland, de Enschede Marathon, haar 65ste verjaardag. Naast de traditionele marathonafstand van 42km wordt ook een halve marathon (21,2km) en een CityRUN over 10km georganiseerd. 

Nu is het nog even afwachten hoeveel medewerkers deze uitdaging aangaan....

Gaat u samen met ons de uitdaging aan?

 

Stahl stelt voor alle abonnees van deze nieuwsbrief, die ook in Enschede de CityRUN 10km gaan lopen (of 21,1km / 42km), een hardloop t-shirt beschikbaar. 

Stuur ons naderhand de finishfoto toe en in de april editie van de ExpressMail vindt u een compilatie van alle foto's terug.

 

Meer informatie over de Enschede Marathon (en de andere afstanden) kunt u vinden op www.enschedemarathon.nl.