Print

Verdeelkast voor een explosieveilige gascompressor

De explosieveilige Exde besturing is gemaakt voor de temperatuurregeling en stroomverzorging van een explosieveilige gascompressor. 

De besturing wordt geplaatst in een Zone 1 omgeving, en voldoet aan de classificatie II 2G Ex de IIC T5, is geschikt voor een omgevingstemperatuur van -20°…+40°C en voldoet aan de beschermklasse IP66. De gehele besturing is in RVS uitgevoerd.

De engineers van STAHL en ELECTROMACH hebben gezamenlijk de besturing uitgedacht. De samenbouw van het paneel en de test werkzaamheden nam Electromach voor haar rekening.

Lees verder...

Kalender 2012

STAHL kalender 2012

Heeft u, als vaste abonnee van onze ExpressMail, nog geen kalender ontvangen?

Voor 2012 heeft STAHL weer een mooie kalender voor u beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd? Bestel dan nu uw eigen exemplaar. Wees er snel bij, want op = op.

Lees verder...

STAHL medewerkers beginnen het jaar sportief!

STAHL is zich er terdege van bewust dat een goede gezondheid van de medewerkers van groot belang is. Naast preventieve voorlichtingen voor bijv. RSI gerelateerde klachten en een cursus 'stoppen met roken', krijgen de medewerkers korting op het lidmaatschap van de sportschool. 

Om haar medewerkers verder te motiveren om te gaan sporten, sponsort STAHL de medewerkers die meelopen tijdens de CityRUN 10km, een hardloopwedstrijd die in Enschede wordt gehouden tijdens het jaarlijkse marathon weekend.

Gaat u samen met ons de uitdaging aan?

Lees verder...

STAHL heeft uw hulp nodig!

In 2012 gaat STAHL haar website verder optimaliseren om deze nog beter af te stemmen op uw wensen. 

Maar daarvoor is uw hulp nodig! 

Wij vragen 5 minuten van uw kostbare tijd om enkele vragen over onze website te beantwoorden d.m.v. het invullen van een korte vragenlijst. Uw bijdrage is geheel anoniem. 

Lees verder...

Hengelo goes Techno

Het vinden van bekwaam en gemotiveerd personeel in de techniek sector is de laatste jaren een steeds groter wordend probleem. Studenten en scholieren kiezen steeds minder vaak voor de technische beroepen. Om de techniek studies bekender te maken bij scholieren is in Hengelo (NL) het project ‘Hengelo goes Techno’ gestart. ‘Hengelo goes Techno’ is een actieve manier van beroepsoriëntatie voor VMBO scholen uit de regio. 

Tijdens dit 3 dagen durende project maken groepjes leerlingen een ronde langs verschillende technische bedrijven in Hengelo die in de Metaal en Electro industrie opereren. STAHL is één van de deelnemende bedrijven.

Lees verder...

Nieuwe publicaties

Basics of Ex
Automation
Camera solutions
HMI solutions

Prettige feestdagen!

In verband met de feestdagen zijn onze kantoren te Hengelo (NL) en Dendermonde (B) gesloten vanaf 24 december 2011 tot 3 januari 2012.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2012!